Noutăți

06.11.2021

Ca în fiecare an suntem alături de cei cu posibilități financiare reduse – Clip Video

Materialul lemnos rezultat în urma îngrijirii spatiilor verzi este acordat persoanelor care au nevoie de el! Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Încercăm să îi ajutăm oferindu-le, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, ajutor pentru încălzirea locuințelor, constând în lemne pentru foc.

03.11.2021

Parcuri aflat in proces de modernizarea – Clip Video

Str. Covasna nr.17

Aleea Terasei nr.4

Pictor Stefan Dumitresc bl. 2D

Str. Dorohoi nr.10

 

04.10.2021

Ultima achizitie este o automacara de 20 de tone 

Parcul nostru auto se mărește frecvent. Ultimul utilaj pe care l-am achiziționat este o automacara cu o capacitate de ridicare de 20 de tone și cu o lungime a brațului extins de 30 de metri. Puteți închiria aceste utilaj folosind link-ul acesta https://totulverde.ro/serviciu/autospeciala-macara/ sau puteți suna la numărul 0733771196.
Consultați rubrica de închirieri utilaje pentru mai multe detalii

24.09.2021

Am finalizat lucrarile de modernizare ale parcului de pe strada Cercetătorilor nr. 8.

Parcul este localizat in zona strazii Cercetatorilor si deserveste blocurile 31, 32, 33. Parcul dispone de aproximartiv 250 mp de spatiu verde, 240 mp de suprafata de joaca acoperita cu mocheta de tartan pe care se regasesc complexuri si aparate de joaca moderne si sigure, stalpi de iluminat led, banci si alei cu pavaj.

16.09.2021

Amenajare terenuri de sport Parc Lumea Copiilor

Cu siguranță ați auzit de faptul că sportul este o componentă esențială a drumului către o condiție fizică de top!
Dacă vrei să te simți plin de energie, totul se rezumă la acest lucru:FĂ SPORT!
Ei bine, noi refacem terenurile de sport din Parcul Lumea Copiilor! Acestea se întind pe o suprafață de peste 3000 mp și vor fi destinate practicării fotbalului, baschetului, tenisului, voleiului sau badmintonului.
Imediat ce acestea vor fi date în folosință veți putea beneficia gratuit în intervalul orar 08:00 – 22:00, datorită noilor sisteme de acces care permit intrarea doar în intervalul mai sus menționat!

 


 

17.08.2021

Actiune  de montare gazon rulou cu echipele de la schimbul 3

Zilele caniculare dau mari bătăi de cap când e vorba de montarea gazonului pe timp de zi! Prin urmare, am programat această delicată operațiune pe timp de seară/noapte, atunci când temperaturile sunt optime acestor proceduri. Așa, am protejat și oamenii, și gazonul! După montare, gazonul a fost udat din abundență! În cazul de față ne referim la lucrările derulate la colegiul Miron Nicolescu!

 


 

07.08.2021

Am inceput lucrarile de reamenajare ale parcului de pe strada Aleea Terasei nr. 2

Venim cu încă o veste bună! Parcul situat între școală 194 și strada Aleea Terasei a intrat într-un amplu proces de modernizare!

 


 

06.08.2021

Lucrări de reabilitare  la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu

Lucrările de reabilitare la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu se aproprie de final. O lucrare impresionantă ce cuprinde și construirea unui Centru de Integrare Profesională cu sală de conferințe, spații de joacă și posibilitatea de a organiza târguri de locuri de muncă, ceea ce face ca liceul să devină unul dintre cele mai moderne centre educaționale din țară, în care vor învăța copii, de la grădiniță și până la liceu. Este vremea amenajărilor spațiilor exterioare, la care intervenția Totul Verde este una decisivă! Mobilizarea este una maximă, la nivelul noului complex ce va fi alcătuit din corpuri pentru învățământul preșcolar, gimnazial și liceal, cămine pentru elevi, sală de sport și sală multifuncțională.

 


 

04.08.2021

Reamenajarea parcului de pe  Moldoveni / Urziceni

O noua săptămâna, un nou proiect finalizat! Reamenajarea parcului de pe strada Moldoveni / Strada Urziceni s-a terminat! Copiilor din zona le-am pregătit complexuri de joacă pentru toate vârstele și celor mai în etate o zonă de fitness, precum și zone de relaxare!

 


 

03.08.2021 

Înlocuirea  drapelurilor uzate

Arșița din aceste zile a culminat cu furtuni adevărate care au distrus multe dintre steagurile arborate! Prin urmare, am purces la înlocuirea tuturor drapelurilor uzate cu unele noi nouțe, care să strălucească în bătaia vântului!