Articole din presă

Totul Verde reface terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor

Toamna aceasta se anunță a fi o continuare serioasă a verii! Cu o vreme ideală practicării sporturilor în aer liber! Tocmai de aceea, terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor au avut nevoie de o “reactualizare” după  lunga vară fierbinte de care tocmai ne despărțim!

Angajații Totul Verde. SA au luat la mână teren cu teren, au schimbat suprafațele de joc, cu tartan și mochetă de gazon,  au reamenajat gardurile, ba, chiar au montat și turnicheți, asemenea intrărilor la marile arene. Acestea au rolul de a proteja zonele, blocând accesul cu biciclete, trotinete ori alte acareturi, dar și de a proteja terenurile pe timp de noapte,  atunci cînd  este interzis accesul. În primă fază, accesul va fi admis după programul 08:00 – 22:00, urmând ca apoi să fie adaptat în funcție de anotimp și de starea vremii.

Lucrările în acest sens sunt în plină desfășurare, dar roadele se văd deja! Vom avea parte de arene de clasă, profesioniste chiar, după cum se vede și din fotografiile alăturate. Terenurile de baschet, handbal, volei, tenis, badmintonv și fotbal , întinse pe o suprafață de 3.000 de mp, vor fi impecabile.

Noutăți  din activitatea companie Totul Verde. SAi, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite,  pot fi regăsite  pe noul site totulverde.ro.
 


 

Totul Verde. SA și-a adus contribuția la inaugurarea grădiniței „Panseluța” din Drumul Crețeștilor, sector4

Zilele trecute a fost inaugurat noul corp de clădire al grădiniței „Panseluța”, situată în strada Drumul Crețeștilor, din sectorul 4, una dintre cele mai sărace zone ale Capitalei. Proiectul face parte din campania “Nu lăsăm pe nimeni în urmă” și la realizarea lui, o contribuție importantă și-au adus-o lucrătorii de la Totul Verde. SA.

Curtea instituției este acum un adevărat rai al copilăriei care îi așteaptă pe cei 150 de micuți înscriși să se bucure de aceste binefaceri. Leagăne, băncuțe, tobogane, căluți, toate amplasate pe un tartan prietenos formează un loc ideal de joacă pentru copii. Suprafața este împrejmuită de mult gazon, dar și de flori și copăcei, ce sunt udați în permanență de instalația automată de irigație. În plus, în permanență, angajații companiei se ocupă cu curățenia din zonă!

Finalizarea acestei noi grădinițe a venit după ce în urmă cu un an, Primăria Sectorului 4 a demarat un amplu proiect de incluziune socială în cartierul din Aleea Nehoiu și Drumul Crețeștilor, una dintre cele mai sărace zone din București. Scopul proiectului a fost creșterea nivelul de trai și o mai bună integrare în societate pentru sutele de familii care trăiesc la limita subzistenței.
 


 

Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4 devine promenadă

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 transformă unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Pe unul dintre trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei, vor fi amenajate spații de ralaxare pentru cetățeni.

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 transformă unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Pe unul dintre trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei, vor fi amenajate spații de ralaxare, cu băncuțe și fântâni arteziene, unde oamenii care s-au mutat în zonă să se poate recrea în liniște. Tot aici va fi amenajat cel mai mare parc construit vreodată de o administrație publică, Parcul Tudor Arghezi.

Bănci, fântâni artezieni și spații verzi. Acestea sunt ingredientele care vor fi cuprinse în tabloul care va transforma bulevardul Metalurgiei într-o zonă de relaxare, cunoscută ca fiind una în mii de familii tinere și-au găsit aici căminul, odată cu investițiile masive în infrastructura rutieră. Angajații Totul Verde. S.A. au început deja lucrările la amenajarea uneia dintre cele mai importante artere din sudul Capitalei.

Zona Metalurgiei este una care se poate bucura de o notorietate destul de mare în rândul celor care s-au mutat sau intenționează să se mute acolo. Accesul facil la orice punct al orașului, distanța de câteva minute până la orice mare centru comercial, prețurile bune ale locuințelor și varietatea mare de oferte, toate aceste avantaje fac ca Metalurgiei să fie una dintre zonele dorite ale momentului.

Mai mult, construirea Parcului Tudor Arghezi care se va ridica pe un teren aflat în paragină, în zona Metro Berceni, va fi cea mai bună investiție pe care Primăria Sectorului 4 o va face. Cu cât o administrație locală oferă condiții de trai mai bune locuitorilor, cu atât are un impact mai mare asupra mediului, iar orice petic de verdeață pus în sector nu va face altceva decât să respirăm cu toții un aer mai curat.
 


 

16.07.2021  Locuri de vis pregătite de Totul Verde. în sectorul 4

Sunt temperaturi caniculare în București și acestea nu par a ne lăsa prea curând. Multă lume caută o oază de răcoare, fără a mai sta în casă și a consuma curentul cu aerul condiționat.

Dar, unde poți găsi un asemenea loc? Iată că în sectorul 4 al Capitalei există asemenea locuri. Prin grija celor de la Totul Verde., în parcul Lumea Copiilor s-au amenajat foișoare la umbra salciilor, de pe acoperișul cărora curg jeturi răcoroase de apă rece. Echipate cu jardiniere și cu bănci, s-a format un loc de vis, desprins parcă din povești, unde aerul este perfect respirabil, indiferent de temperaturile de afară.
 


 

14.07.2021  Totul Verde. a redat copiilor parcul din strada Anghel Moldoveanu

Multe dintre parcurile stradale sau dintre blocuri, din sectorul 4, au fost pentru o perioadă de timp în renovare. Prin munca depusă de cei de la Totul Verde. s-au reparat utilajele de joacă, dar s-au și modernizat locurile.

Unul dintre acestea este cel din strada Anghel Moldoveanu, un parc atât de dorit și de vizitat de către micuții din cartier. Acesta a fost modernizat și adus la standarde înalte, fiind redat în folosință. Suprafața de tartan este acum de circa 350 metri pătrați, fiind înconjurată de o zonă de spațiu verde de aproape 70 de metri mătrați! Dotările sunt absolut spectaculoase: 4 jardiniere, 6 stâlpi de iluminat, 9 coșuri de gunoi, un foișor printre arborii existenți, ba chiar și o masă de tenis de masă! Așa se prezintă acum parcul din Anghel Moldoveanu, unul absolut nou-nouț!
 


 

13.07.2021  Totul Verde., unul dintre operatorii nocturni vizibili în sectorul 4

Este vară, este cald, uneori prea cald! Asigurarea curățeniei domeniului public este unul dintre dezideratele de bază ale oricărei administrații locale.

Tocmai de aceea, activitatea nocturnă, desfășurată în acest sens, este foarte importantă la bunul mers al lucrurilor! Doar așa avem parte de condiții igienice sigure, doar așa putem trăi într-un mediu curat! Este și scopul activității celor de la Totul Verde. SA, care, noapte de noapte ies pe străzile sectorului 4 și asigură astfel imaginile normalității cu care cetățenii se întâlnesc zi de zi! Sau, de ce nu, au parte de instantanee nocturne de vis, atunci când lumea iese la o plimbare pe înserat, pe răcoare, prin cartier!

 


 

08.07.2021 Totul Verde. desfășoară acțiuni ample de îndepărtare a mesajelor de tip graffiti în sectorul 4

Venirea verii, creșterea temperaturilor sunt factori care impun creșterea gradului de atenție în privința curățeniei mediului public. Poate că tocmai și de aceea, prin grija Totul Verde. SA, în sectorul 4 s-a trecut la o amplă campanie de igienizare a locurilor publice, în această categorie fiind incluse și curățarea locurilor de joacă ori a blocurilor și zidurilor de mesajele de tip graffiti!

Acestea sunt efectuate de regulă cu vopseluri, markere permanente, carioci și sunt îndepărtate prin soluții chimice profesionale pe bază de solvenți specifici, prin procedee de curățare neabrazivă și neinvazivă. Soluțiile folosite nu conțin solvenți nocivi și clorurați, nu reprezintă riscuri pentru sănătatea utilizatorilor, pentru că sunt produse biodegradabile. De altfel, la acțiunile de igienizare se utilizează echipamente și soluții de curățare pentru îndepărtarea reziduurilor cauzate de poluarea urbană, dar și a altor tipuri de murdărie – rugină, calcar, pete cauzate de coronamentele copacilor, clei, uleiuri, vaselină. Toate acestea duc la o sporire a încrederii populației în mediul înconjurător și la o creștere a calității vieții!
 


 

06.07.2021 Totul Verde. – societatea care își pune decisiv amprenta asupra dezvoltării Sectorului 4

O zonă mai verde, un aer mai curat și un mediu mai sănătos. Locuri de joacă noi, alei largi și aerisite, blocuri reabilitate și zone de relaxare. Este un loc din București care, în trecut, arăta trist. De mai bine de cinci ani, Sectorul 4 cunoaște cheia succesului.

Este normal ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu trecerea anilor. Oamenii au nevoie de un minim confort, de lucruri normale, precum canalizare sau lumină pe stradă, un loc de muncă, un loc la grădiniță unde să își ducă copiii, dar și de siguranță.

Nimic ieșit din comun până aici, dar se pot face astfel de lucruri? Sectorul 4 a demonstrat că se poate. Chiar zilele trecute Primăria Sectorului 4 emitea un comunicat de presă prin care anunța că edilul sectorului, Daniel Băluță, a făcut vizite în Franța, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale franceze, de la care a preluat mai multe idei de proiecte de dezvoltare urbană pe care vrea să le implementeze în sectorul pe care-l administrează.

Și se vede destul de bine că Sectorul 4 s-a dezvoltat și se dezvoltă mai departe. Parcurile și spațiile verzi sunt curățate și îngrijite corespunzător de angajații societății Totul Verde S.A., locurile de joacă sunt moderne, copiii se pot juca în ele în siguranță, iar grădinile blocurilor sunt adevărate oaze de relaxare și sănătate. Iar ca tabloul să fie complet, se construiesc creșe și grădinițe pentru copiii sectorului 4, parcuri noi, spitale. Chiar și alte stații de metrou.
 


 

29.06.2021 Totul Verde. continuă operațiunea de curățenie din preajma blocurilor

Nici un lucru nu este lăsat la voia întâmplării! Aceasta pare să fie deviza celor de la Totul Verde., atunci când vorbim de sectorul 4.

Acțiunile de toaletare și defrișare sunt completate cu cele de spălare a străzilor și bulevardelor, dar și de curățenie a așa ziselor curți ale blocurilor. Pentru îndepărtarea tuturor pericolelor, dar și pentru asigurarea igienei corecte a zonelor, salariații Totul Verde. pot fi văzuți zilnic în zonele verzi din jurul blocurilor, și nu numai, dotați cu aparatura necesară efectuării lucrărilor. Lucrări de o calitate maximă! Cositul regulat al ierbii reprezintă condiția esențială pentru obținerea de suprafețe înierbate de calitate, și estetice. Dacă iarba nu este tunsă la timp, aceasta va crește, având ca urmare degradarea zonelor, îngălbenirea ierbii, urmată de uscarea acesteia! Așa ceva nu există în sectorul 4! Cei de la Totul Verde. au grijă ca totul să rămână verde!