Articole din presă

Se lucrează în forță la viitorul parc Tudor Arghezi din sectorul 4

Lucrările de amenajare a parcului Tudor Arghezi se derulează într-un ritm susținut! Zilnic, în zona dedicată și împrejmuită mișună fel de fel de utilaje, basculante și excavatoare. Accesul pietonal și carosabil este amenajat la intersecția bulevardului Metalurgiei cu strada Drumul Dealul Bisericii, într-o zonă aflată în plină dezvoltare urbanistică.

Sute de familii, cele mai multe având copii, locuiesc acum în ansamblurile rezidențiale construite în ultima perioadă și au nevoie stringentă de o oază de verdeață, în care cei mici să se joace, iar adulții să se relaxeze. Sectorul 4, cu participarea celor de la Totul Verde. SA, construiește aici un parc ultra-modern, cu zone de agrement și de promenadă, în locul unui teren viran, devenit în timp, depozit de gunoaie, care a fost expropriat. Parcul va avea în total o suprafață de circa 28.000 mp, și va beneficia și de o parcare supraetajată. “La ritmul pe care ni l-am propus să muncim, sperăm să finalizăm proiecul în vara anului 2023”, a precizat Florin Boștină proiect manager al lucrării. Va fi pusă la dispoziția oamenilor o oază de verdeață și de relaxare. Parcul va avea zone de agrement și de promenade, pavilioane și chioșcuri, precum și spații destinate sportului și jocurilor în aer liber – piste de alergare, skate-parc, fitness în aer liber, teren de fotbal. Și evident, spații de joacă pentru copii în suprafață de circa 500 de metri pătrați! De asemenea, în cadrul parcului va exista și o zonă destinată plajei, dotată cu dușuri. Deja, zilele acestea, va începe operațiunea de plantare a copacilor, de către cei de la Totul Verde. SA, care vor împrejmui parcul și care vor asigura umbra atât de căutată pe timpul verilor!


 

Primăvara dă startul campaniei de plantare de copaci în sectorul 4, de către Totul Verde.

A început înverzirea Sectorului 4. Peste 2.000 de pomi au fost plantați în ultimele zile

Cu sapa în mână și cu pomișorul în cârcă. Este imaginea pe care o vezi dacă treci prin sudul Bucureștiului. Odată cu venirea primăverii a început și înverzirea străzilor din Sectorul 4, iar plantarea de copaci este o prioritate pentru angajații Totul Verde..

Primăvara își etalează talentul binefăcător pe străzile Capitalei. Culori vii cărora le-am dus dorul toată iarna, zumzet de albine și mirosul dulce al florilor de corcoduș ne învăluie și ne binedispun.

Indiferent de zona în care locuiți, există, probabil, un soi de copac care anunță în modul cel mai spectaculos cu putință că primăvara a venit. O grădină fără copaci nu are niciun farmec, aşa că oricine beneficiază de un colțișor de curte ar trebui să se bucure de acest privilegiu pe care îl oferă natura, întrucât pomii de grădină au un puternic rol estetic și decorativ, oferind personalitate și stil unei case, dar și umbră, fluturi, arome plăcute, relaxare și, deci, bucurie.

Bucurie aduc și cei de la Totul Verde. din Sectorul 4 al Capitalei. Numai în câteva zile aceștia au reușit să planteze peste 2.000 de platani și tei în locurile care au fost defrișate pe baza avizelor Primăriei Capitalei.

”Am reînceput campania de înverzire a sectorului nostru! Zi de zi, ne vin pomișori, iar colegii de la Totul Verde se ocupă să îi planteze. Nouă, comunității, nu ne rămâne decât să avem grijă de ei. Sunt plămânii de care Pământul are nevoie și pe care trebuie să îi ajutăm să respire. Dacă ei funcționează cum trebuie, atunci cu toții vom fi mai sănătoși și vom respira un aer mai curat!”, a scris Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe rețeaua sa de socializare.


 

Primăvara dă startul campaniei de plantare de copaci în sectorul 4, de către Totul Verde.

O dată cu instalarea calendaristică a primăverii, a început și operațiunea de înverzire naturală a sectorului 4.

Responsabili de acțiune sunt cei de la Totul Verde. SA. Un prim transport de circa o mie de pomi a ajuns în depozitul acestora. La scurt timp după aceea, a început și operațiunea de plantare a acestora pentru a se “înverzi” zonele și pentru a se procura un aer mult mai curat în comunitate. Este vorba de tei și de platani, care vor asigura și un confort vizual plăcut! Campania va continua zilele acestea, lucrătorii Totul Verde., adevărați profesioniști în domeniu, urmând să amenajeze grădinile blocurilor și suprafețele naturale din întreg sectorul 4.

 


 

Au început lucrările la pasajul rutier supraetajat din zona Metalurgiei

Nu puțini au fost cei care și-au pus întrebări în privința lucrărilor care au demarat la intersecția străzilor Turnu Magurele, cu Metalurgiei și bulevardul Alexandru Obregia. Excavatoare, muncitori și salariați Totul Verde. SA încep să dea o nouă înfățișare zonei. Răspunsul, în această privință, a venit pe pagina oficială de facebook a primarului sectorul 4, Daniel Băluță. A început construcția pasajului rutier suprateran.

“Un trafic mai lejer, un aer mai curat și posibilitatea să ne deplasăm cu tramvaiul pe strada Turnu Măgurele, pe Luică, pe Iriceanu? Da, de aceste lucruri vom beneficia în viitorul apropiat în urma finalizării pasajului rutier supraetajat pe care îl construim în zona Metalurgiei. Lucrările au început deja la unul dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea noastră, iar la final cu toții ne vom bucura și vom beneficia de un aer mai curat și de ore în plus în rândul familiei, pentru că statul la volanul mașinii bară la bară va dispărea complet”, a menționat edilul sectorului 4, în postarea care a fost primită cu mult entuziasm de către utilizatori.


 

Amplă acțiune de curățare a parcurilor din sectorul 4, efectuată de Totul Verde. SA

Iarna bate la ușă! Suprafețele publice sunt tot mai sărace în frunze, semn că toamna își dă ultima suflare! Tocmai de aceea, în prag de prima nea, este important ca spațiile verzi să fie curățate. Aspect de care, în sectorul 4, se ocupă Totul Verde. SA, indiferent de anotimp! Zilele acestea a fost demarată o amplă acțiune de curățenie! Echipe mixte de lucrători au ieșit cu greble și cu suflători pentru a reda parcurilor, părculețelor ori altor suprafețe verdele natural, specific locurilor îngrijite.

Preocuparea nu este doar pentru întreținerea spațiului verde, ci și de degajarea, măturarea, spălarea aleilor, trotuarelor din respectivele locuri ori din alte zone asemănătoare.

Pentru mai multe detalii, este suficient să accesați site-ul totulverde.ro.


 

Iarna asta, prin Totul Verde. SA ai asigurată curățenia de acasă

Perioada sărbătorilor se apropie vertiginos! Fiecare dintre noi are nevoie de odihnă! Dar, cine se ocupă de curățenie?

Nu vă faceți griji! Există cineva pentru liniștea dumneavoastră! Serviciul de curățenie generală al SC Totul Verde. SA este astfel conceput să satisfacă în totalitate cerințele clienților, fiind susținut de experiența și profesionalismul echipelor de lucrători. În plus, se asigură și servicii de curățenie după constructor, curățenie industrială în depozite și hale! Per total, se oferă servicii de întreținere a curățeniei în spatii de birouri, case, aprtamente, clădiri, instituții, școli, grădinițe etc. cu echipamente profesionale și produse de cea mai bună calitate, conforme cu normele de mediu si sănătate.

Detalii găsiți aici: servicii-de-curatenie.


 

Totul Verde. SA a reluat campania de plantare a lavandei în sectorul 4

În luna aprilie a acestui an, lucrătorii companiei Totul Verde. SA au demarat startul lucrărilor de plantare a plantelor de lavandă prin sectorul 4 al Capitalei. A fost o acțiune de real succes în urma căreia s-au sădit peste 3.000 de puieți de lavandă pe spațiile verzi.

Tocmai de aceea, zilele trecute s-a reluat acțiunea. Deși pot fi plantați și primăvara, cea mai indicată perioadă este toamna, în lunile octombrie – noiembrie, deoarece condițiile de iarnă ajută în mod semnificativ la prinderea plantelor.

Lavanda are frunze veșnice, chiar și iarna, de obicei frunzele sunt verde-argintiu, dar sunt și soiuri cu frunze verzi sau argintii. Ating maturitatea în 2-5 ani, și pot trăi fără probleme 40-50 de ani. Este o plantă nepretențioasă, care nu necesită îngrijire deosebită, rezistă la secetă și nu are dăunători. Lavanda plantată în grădină, necesită doar tunderea tijelor florale, în perioada de înflorire sau imediat după. Pe lângă asta, lavanda are și efect calmant, atât vizual cât și prin parfumul său.

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde. SA a reluat campania de plantare a lavandei în sectorul 4

În luna aprilie a acestui an, lucrătorii companiei Totul Verde. SA au demarat startul lucrărilor de sădire a plantelor de lavandă prin sectorul 4 al Capitalei. A fost o acțiune de real succes în urma căreia s-au sădit peste 3.000 de puieți de lavandă pe spațiile verzi. Tocmai de aceea, zilele acestea s-a reluat acțiunea. Deși pot fi plantați și primăvara, cea mai indicată perioadă este toamna, în lunile octombrie – noiembrie, deoarece condițiile de iarnă ajută în mod semnificativ la prinderea plantelor.

Lavanda are frunze veșnice, chiar și iarna, de obicei frunzele sunt verde-argintiu, dar sunt și soiuri cu frunze verzi sau argintii. Ating maturitatea în 2-5 ani, și pot trăi fără probleme 40-50 de ani. Este o plantă nepretențioasă, care nu necesită îngrijire deosebită, rezistă la secetă și nu are dăunători. Lavanda plantată în grădină, necesită doar tunderea tijelor florale, în perioada de înflorire sau imediat după. Pe lângă asta, lavanda are și efect calmant, atât vizual cât și prin parfumul său.

Acțiunile de sădire a plantei preferate de către romanii și egiptenii antici se desfășoară la nivelul întregului sector 4. În cadrul campaniei se vor planta circa 5.000 de bucăți în grădini, intersecții ori amenajări. Deja aceste lucrări s-au demarat în intersecția Eroii Revoluției, zona Fântâna Florilor – Nițu Vasile – bulevardul Obregia, șoseaua Olteniței – Orășelul Copiilor, șoseaua Giurgiului – grădinile blocurilor de lângă parcul Flamura, Piața Sudului – Big. Nu înainte ca zonele alese să fie curățate cu grijă, mai ales de frunzele căzute în această perioadă. Vor urma alte adrese în sectorul 4, din Vitan Bârzești, Luică, Olteniței, Brâncoveanu. Un lucru e cert: prin activitatea celor de la Totul Verde. SA, sectorul 4 va căpăta un aspect și mai plăcut, și va beneficia de un miros ales.

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde. continuă reabilitarea locurilor de joacă din sectorul 4

Avem parte, după cum se observă, de o toamnă frumoasă, cu temperaturi îngăduitoare, ce permit continuarea de lucrări pe șantier. Prin urmare, cei de la Totul Verde. SA continuă lucrările de reparații și modernizare la locurile de joacă din sectorul 4. Lucrări considerate foarte importante, având în vedere că locurile de joacă deschid ușa imaginației, învață copiii despre natură.

Astfel, numai la ora actuală se lucrează la parcurile din strada Covasna nr. 17, aleea Ciceu nr. 2-5, aleea Terasei nr. 4, str. Pictor Ștefan Dumitrescu – bloc 2 D, str. Dorohoi nr. 10. De altfel, terenurile de fotbal și de baschet de pe strada Dorohoi au fost modernizate și sunt deja folosite de copiii din cartier. În plus, zilnic, se asigură curățenia în toate celelalte parcuri funcționale din sector!

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde. a început distribuirea de lemne pentru foc, către familiile nevoiașe din sectorul 4

Începând cu data de 21.10.2021, Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu sprijinul Totul Verde. SA, a început distribuirea de material lemnos către persoanele/familiile cu venituri mici de pe raza teritorială a acestuia.

Acordarea ajutorului constând în material lemnos se face în baza H.C.L. Nr. 77/2008 și se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor necesari încălzirii locuinței în perioada de iarnă.

Ajutorul se acordă în baza unei cereri și a anchetei sociale efectuată de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. Materialul lemnos provine exclusiv din toaletările efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Cei de la Totul Verde. se ocupă de distribuire, au listele cu toți cei înscriși și vor ajunge la fiecare dintre ei cu mașina plină de lemne.

Pentru informații privind modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, există și un număr de telefon: 0372.900.789.

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde a curățat terenul recuperat din zona Obregia, ocupat ilegal ani de zile

După o lungă perioadă de timp, în care s-a parcurs o serie de proceduri legale, Primăria Sectorului 4 a reușit să reia în administrare un teren din zona bulevardului Alexandru Obregia, ocupat ilegal cu construcții improvizate, deșeuri de toate felurile, ba chiar și de o mașină abandonată în urmă cu mai mulți ani.

Spații verzi și locuri de parcare în loc de gunoaie și adăpost improvizat pentru animale fără stăpân, aceasta va fi, în scurt timp, destinația acestui teren.
Împreună cu cei de la Poliția Locală, angajații de la Totul Verde. SA au făcut deja curat, iar în următoarea perioadă, se vor ocupa de reamenajarea acestui spațiu în folosul comunității sectorului.


 

Totul Verde, site-ul ce devine tot mai necesar

De peste o lună, societatea Totul Verde. SA și-a schimbat strategia de comunicare și de promovare a produselor și a serviciilor!

Astfel, prin lansarea noului site,  https://totulverde.ro , unul mai luminos și mai alert, societatea își prezintă ofertele de ultimă oră, unele absolut avantajoase. Societatea își anunță obiectele de activitate: amenajare și întreținere spații verzi, care presupune amenajarea de grădini și curți, defrișarea terenurilor de vegetație spontană, inclusiv de ambrozie, montarea de gazon, realizarea de sisteme de irigații, iluminarea de spații verzi, plantarea de arbori, arbuști și flori, tratamente fito sanitare , dar și transport de pământ vegetal. De asemenea, pe site pot fi găsite informații și despre serviciile de curățenie, cum ar fi cele de după constructor, cele de întreținere, curățenie pentru asociațiile de proprietari și ansamblurile rezidențiale ori curățenia industrială în depozite și hale. În plus, de la Totul Verde. SA se pot închiria utilaje speciale, de construcții sau de transport!

Noutăți  din activitatea companie Totul Verde. SA, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite,  pot fi regăsite  pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde reface terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor

Toamna aceasta se anunță a fi o continuare serioasă a verii! Cu o vreme ideală practicării sporturilor în aer liber! Tocmai de aceea, terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor au avut nevoie de o “reactualizare” după  lunga vară fierbinte de care tocmai ne despărțim!

Angajații Totul Verde. SA au luat la mână teren cu teren, au schimbat suprafațele de joc, cu tartan și mochetă de gazon,  au reamenajat gardurile, ba, chiar au montat și turnicheți, asemenea intrărilor la marile arene. Acestea au rolul de a proteja zonele, blocând accesul cu biciclete, trotinete ori alte acareturi, dar și de a proteja terenurile pe timp de noapte,  atunci cînd  este interzis accesul. În primă fază, accesul va fi admis după programul 08:00 – 22:00, urmând ca apoi să fie adaptat în funcție de anotimp și de starea vremii.

Lucrările în acest sens sunt în plină desfășurare, dar roadele se văd deja! Vom avea parte de arene de clasă, profesioniste chiar, după cum se vede și din fotografiile alăturate. Terenurile de baschet, handbal, volei, tenis, badmintonv și fotbal , întinse pe o suprafață de 3.000 de mp, vor fi impecabile.

Noutăți  din activitatea companie Totul Verde. SA, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite,  pot fi regăsite  pe noul site totulverde.ro.


 

Totul Verde. SA și-a adus contribuția la inaugurarea grădiniței „Panseluța” din Drumul Crețeștilor, sector4

Zilele trecute a fost inaugurat noul corp de clădire al grădiniței „Panseluța”, situată în strada Drumul Crețeștilor, din sectorul 4, una dintre cele mai sărace zone ale Capitalei. Proiectul face parte din campania “Nu lăsăm pe nimeni în urmă” și la realizarea lui, o contribuție importantă și-au adus-o lucrătorii de la Totul Verde. SA.

Curtea instituției este acum un adevărat rai al copilăriei care îi așteaptă pe cei 150 de micuți înscriși să se bucure de aceste binefaceri. Leagăne, băncuțe, tobogane, căluți, toate amplasate pe un tartan prietenos formează un loc ideal de joacă pentru copii. Suprafața este împrejmuită de mult gazon, dar și de flori și copăcei, ce sunt udați în permanență de instalația automată de irigație. În plus, în permanență, angajații companiei se ocupă cu curățenia din zonă!

Finalizarea acestei noi grădinițe a venit după ce în urmă cu un an, Primăria Sectorului 4 a demarat un amplu proiect de incluziune socială în cartierul din Aleea Nehoiu și Drumul Crețeștilor, una dintre cele mai sărace zone din București. Scopul proiectului a fost creșterea nivelul de trai și o mai bună integrare în societate pentru sutele de familii care trăiesc la limita subzistenței.


 

Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4 devine promenadă

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 transformă unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Pe unul dintre trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei, vor fi amenajate spații de ralaxare pentru cetățeni.

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 transformă unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Pe unul dintre trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei, vor fi amenajate spații de ralaxare, cu băncuțe și fântâni arteziene, unde oamenii care s-au mutat în zonă să se poate recrea în liniște. Tot aici va fi amenajat cel mai mare parc construit vreodată de o administrație publică, Parcul Tudor Arghezi.

Bănci, fântâni artezieni și spații verzi. Acestea sunt ingredientele care vor fi cuprinse în tabloul care va transforma bulevardul Metalurgiei într-o zonă de relaxare, cunoscută ca fiind una în mii de familii tinere și-au găsit aici căminul, odată cu investițiile masive în infrastructura rutieră. Angajații Totul Verde. S.A. au început deja lucrările la amenajarea uneia dintre cele mai importante artere din sudul Capitalei.

Zona Metalurgiei este una care se poate bucura de o notorietate destul de mare în rândul celor care s-au mutat sau intenționează să se mute acolo. Accesul facil la orice punct al orașului, distanța de câteva minute până la orice mare centru comercial, prețurile bune ale locuințelor și varietatea mare de oferte, toate aceste avantaje fac ca Metalurgiei să fie una dintre zonele dorite ale momentului.

Mai mult, construirea Parcului Tudor Arghezi care se va ridica pe un teren aflat în paragină, în zona Metro Berceni, va fi cea mai bună investiție pe care Primăria Sectorului 4 o va face. Cu cât o administrație locală oferă condiții de trai mai bune locuitorilor, cu atât are un impact mai mare asupra mediului, iar orice petic de verdeață pus în sector nu va face altceva decât să respirăm cu toții un aer mai curat.


 

16.07.2021  Locuri de vis pregătite de Totul Verde. în sectorul 4

Sunt temperaturi caniculare în București și acestea nu par a ne lăsa prea curând. Multă lume caută o oază de răcoare, fără a mai sta în casă și a consuma curentul cu aerul condiționat.

Dar, unde poți găsi un asemenea loc? Iată că în sectorul 4 al Capitalei există asemenea locuri. Prin grija celor de la Totul Verde., în parcul Lumea Copiilor s-au amenajat foișoare la umbra salciilor, de pe acoperișul cărora curg jeturi răcoroase de apă rece. Echipate cu jardiniere și cu bănci, s-a format un loc de vis, desprins parcă din povești, unde aerul este perfect respirabil, indiferent de temperaturile de afară.

 


 

14.07.2021  Totul Verde. a redat copiilor parcul din strada Anghel Moldoveanu

Multe dintre parcurile stradale sau dintre blocuri, din sectorul 4, au fost pentru o perioadă de timp în renovare. Prin munca depusă de cei de la Totul Verde. s-au reparat utilajele de joacă, dar s-au și modernizat locurile.

Unul dintre acestea este cel din strada Anghel Moldoveanu, un parc atât de dorit și de vizitat de către micuții din cartier. Acesta a fost modernizat și adus la standarde înalte, fiind redat în folosință. Suprafața de tartan este acum de circa 350 metri pătrați, fiind înconjurată de o zonă de spațiu verde de aproape 70 de metri mătrați! Dotările sunt absolut spectaculoase: 4 jardiniere, 6 stâlpi de iluminat, 9 coșuri de gunoi, un foișor printre arborii existenți, ba chiar și o masă de tenis de masă! Așa se prezintă acum parcul din Anghel Moldoveanu, unul absolut nou-nouț!

 


 

13.07.2021  Totul Verde., unul dintre operatorii nocturni vizibili în sectorul 4

Este vară, este cald, uneori prea cald! Asigurarea curățeniei domeniului public este unul dintre dezideratele de bază ale oricărei administrații locale.

Tocmai de aceea, activitatea nocturnă, desfășurată în acest sens, este foarte importantă la bunul mers al lucrurilor! Doar așa avem parte de condiții igienice sigure, doar așa putem trăi într-un mediu curat! Este și scopul activității celor de la Totul Verde. SA, care, noapte de noapte ies pe străzile sectorului 4 și asigură astfel imaginile normalității cu care cetățenii se întâlnesc zi de zi! Sau, de ce nu, au parte de instantanee nocturne de vis, atunci când lumea iese la o plimbare pe înserat, pe răcoare, prin cartier!

 


 

08.07.2021 Totul Verde. desfășoară acțiuni ample de îndepărtare a mesajelor de tip graffiti în sectorul 4

Venirea verii, creșterea temperaturilor sunt factori care impun creșterea gradului de atenție în privința curățeniei mediului public. Poate că tocmai și de aceea, prin grija Totul Verde. SA, în sectorul 4 s-a trecut la o amplă campanie de igienizare a locurilor publice, în această categorie fiind incluse și curățarea locurilor de joacă ori a blocurilor și zidurilor de mesajele de tip graffiti!

Acestea sunt efectuate de regulă cu vopseluri, markere permanente, carioci și sunt îndepărtate prin soluții chimice profesionale pe bază de solvenți specifici, prin procedee de curățare neabrazivă și neinvazivă. Soluțiile folosite nu conțin solvenți nocivi și clorurați, nu reprezintă riscuri pentru sănătatea utilizatorilor, pentru că sunt produse biodegradabile. De altfel, la acțiunile de igienizare se utilizează echipamente și soluții de curățare pentru îndepărtarea reziduurilor cauzate de poluarea urbană, dar și a altor tipuri de murdărie – rugină, calcar, pete cauzate de coronamentele copacilor, clei, uleiuri, vaselină. Toate acestea duc la o sporire a încrederii populației în mediul înconjurător și la o creștere a calității vieții!


 

06.07.2021 Totul Verde. – societatea care își pune decisiv amprenta asupra dezvoltării Sectorului 4

O zonă mai verde, un aer mai curat și un mediu mai sănătos. Locuri de joacă noi, alei largi și aerisite, blocuri reabilitate și zone de relaxare. Este un loc din București care, în trecut, arăta trist. De mai bine de cinci ani, Sectorul 4 cunoaște cheia succesului.

Este normal ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu trecerea anilor. Oamenii au nevoie de un minim confort, de lucruri normale, precum canalizare sau lumină pe stradă, un loc de muncă, un loc la grădiniță unde să își ducă copiii, dar și de siguranță.

Nimic ieșit din comun până aici, dar se pot face astfel de lucruri? Sectorul 4 a demonstrat că se poate. Chiar zilele trecute Primăria Sectorului 4 emitea un comunicat de presă prin care anunța că edilul sectorului, Daniel Băluță, a făcut vizite în Franța, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale franceze, de la care a preluat mai multe idei de proiecte de dezvoltare urbană pe care vrea să le implementeze în sectorul pe care-l administrează.

Și se vede destul de bine că Sectorul 4 s-a dezvoltat și se dezvoltă mai departe. Parcurile și spațiile verzi sunt curățate și îngrijite corespunzător de angajații societății Totul Verde S.A., locurile de joacă sunt moderne, copiii se pot juca în ele în siguranță, iar grădinile blocurilor sunt adevărate oaze de relaxare și sănătate. Iar ca tabloul să fie complet, se construiesc creșe și grădinițe pentru copiii sectorului 4, parcuri noi, spitale. Chiar și alte stații de metrou.


 

29.06.2021 Totul Verde. continuă operațiunea de curățenie din preajma blocurilor

Nici un lucru nu este lăsat la voia întâmplării! Aceasta pare să fie deviza celor de la Totul Verde., atunci când vorbim de sectorul 4.

Acțiunile de toaletare și defrișare sunt completate cu cele de spălare a străzilor și bulevardelor, dar și de curățenie a așa ziselor curți ale blocurilor. Pentru îndepărtarea tuturor pericolelor, dar și pentru asigurarea igienei corecte a zonelor, salariații Totul Verde. pot fi văzuți zilnic în zonele verzi din jurul blocurilor, și nu numai, dotați cu aparatura necesară efectuării lucrărilor. Lucrări de o calitate maximă! Cositul regulat al ierbii reprezintă condiția esențială pentru obținerea de suprafețe înierbate de calitate, și estetice. Dacă iarba nu este tunsă la timp, aceasta va crește, având ca urmare degradarea zonelor, îngălbenirea ierbii, urmată de uscarea acesteia! Așa ceva nu există în sectorul 4! Cei de la Totul Verde. au grijă ca totul să rămână verde!