SISTEME DE IRIGAȚII

Realizăm sisteme de irigații personalizate în funcție de spațiul verde deținut de client. Echipa noastră știe să proiecteze cel mai eficient circuit de irigații astfel încât iarba să aibă un ciclu de viață cât mai lung. Sistemele de irigație prin aspersie sunt adeseori asemănate cu o ploaie artificială, fiind ideale pentru grădinile cu flori, cât și pentru gazon. De asemenea, sistemele de irigație prin aspersie sunt economice și mai ușor de controlat.

 

Sistemele de irigații reprezintă conectarea mai multor piese special concepute pentru  a uda în mod eficient gazonul, grădina sau orice altă suprafață verde. Cu ajutorul acestor sisteme, cantitatea de apă este mult mai ușor de controlat,  iar apa este raspândită uniform, lucru ce favorizează dezvoltarea armonioasă a spațiului verde.

 

 

Cum procedam:

În urma unei analize tehnice,  avem în vedere proiectarea și elaborarea devizului estimativ.
Sistemele automate de irigații pot fi instalate atât în zone rezidențiale (grădini private) cât și în locuri publice (parcuri, spații verzi ale centrelor comerciale) și terenuri sportive (fotbal, tenis, golf).
Cu ajutorul unui specialist realizăm un proiect corespunzător cu planul grădinii dumneavoastră. Marcăm zonele care vor fi irigate și cele neirigate si evidențiem sursa de apă.
Calculăm debitul de apă și stabim numărul de circuite de alimentare și numărul aspersoarelor pe care le vom utiliza cât și tipul acestora, poziționarea căminului de vizitare, alegerea tipului de panou de comandă și dimensionarea electrovanelor.

Avantajele folosirii unui sistem de irigații profesional sunt:
  • stropirea eficientă;
  • apa este distribuită uniform;
  • cantitatea de apă este optimă;
  • micșorarea pierderilor de apă;
  • nu există limitări în folosirea terenului;
  • sunt programabile indiferent de ora și zi;
Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam se ne contactati.