DEFRIȘARE ARBORI

Executăm serviciul de defrișare arbori! Pentru aceasta, aveți nevoie de avizul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Capitalei!

Procedura de obținere a avizelor o aveți AICI:

Doborârea arborilor uscați, înclinați excesiv și periculoși, reducerea coroanei, tăierea crengilor uscate, curățarea ramurilor și toaletarea copacilor este facută de echipe profesioniste de alpiniști utilitari specializați în tăieri, fasonări, toaletări si doborâri de pomi. Deținem aparatură specializată!

Aprobările pentru operațiunile de tăieri definitive sau pentru toaletarea copacilor, indiferent de amplasamentul pomilor (pe domeniul public sau pe domeniul privat) vor fi obținute de beneficiar înainte de execuția lucrărilor de tăieri, doborâri si toaletări arbori. Avizele de toaletare tăiere sau defrișare a copacilor sunt obligatorii indiferent de amplasamentul copacilor, pe domeniul public sau pe proprietate privată.

Serviciile noastre de toaletare a pomilor încep dupa obținerea aprobărilor. Tarifele/prețurile de doborâre, tăiere, fasonare si toaletare a copacilor sunt în funcție de amplasamentul arborilor, dificultatea tăierilor, numărul de ramuri și de crengi care se taie în cursul lucrărilor de tăiere toaletare, gradul de pericol și de urgența lucrărilor.

Evacuarea materialelor lemnoase, crengi, resturi și lemne rezultate din tăierea pomilor, mărunțirea ramurilor tăiate, extragerea cioturilor și a buturugilor rămase după lucrările de doborâre, tăiere sau toaletare a arborilor, se execută la tarife separate.

În mediul urban se execută tăieri parțiale de întretinere a arborilor, tăieri de regenerare a arborilor și doborâri de arbori.

Tăierile de întreținere ale arborilor se aplică la intervale regulate de timp , în funcție de tipul de arbori.